Helyi közélet

2017.01.06. 09:20

Videó: Szagosan, de megérkezett a szabolcsi kacsa - Egy hét alatt vitte ki a posta

Kisléta, Budapest - A füstölt szalonna valószínűleg megúszta, de a kacsa szagosan érkezett. Megkapta, és <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/a-kacsa-szagosan-erkezett">az RTL kamerái előtt</a> kinyitotta a csomagját az a budapesti család, amelyik a szerdai Híradóban panaszkodott a Posta késedelmes szállítása miatt. Egy nap helyett pontosan egy hétig tartott, mire célba ért a Szabolcsban feladott doboz. A fogyasztóvédők szerint a Postának kártérítést kell fizetnie.

Kisléta, Budapest - A füstölt szalonna valószínűleg megúszta, de a kacsa szagosan érkezett. Megkapta, és az RTL kamerái előtt kinyitotta a csomagját az a budapesti család, amelyik a szerdai Híradóban panaszkodott a Posta késedelmes szállítása miatt. Egy nap helyett pontosan egy hétig tartott, mire célba ért a Szabolcsban feladott doboz. A fogyasztóvédők szerint a Postának kártérítést kell fizetnie.

Forrás: rtl.hu


Elakadt a füstölt szalonna a Postán. Majdnem egy hete várja a kislétai rokonok küldeményét egy budapesti család, de a csomag csak nem akar megérkezni. Szerintük a Posta egy napos szállítási időt garantált, ezért mertek romlandó élelmiszert feladni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában