Helyi közélet

2017.03.18. 09:50

Komoly állásajánlatok – játékos formában is

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország állásbörzéjén több száz munkahely vár gazdára.

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország állásbörzéjén több száz munkahely vár gazdára.

A régióban kiemelkedően magas ugyan a LEGO-gyár ismertsége, de azt tapasztaljuk, hogy még mindig sokan vannak, akik nem feltétlenül tudják, pontosan mit és hogyan gyártunk itt Nyíregyházán – avat a döntés hátterébe Siket Lóránt kommunikációs konzulens abból az alkalomból, hogy a cég részt vesz a lapunk által szervezett állásbörzén.

Ezt március 30-án tartjuk Continental Arénában, ahol a kiállítók több száz állásajánlattal várják az érdeklődőket.

– A Kelet-Magyarország állásbörzéje jó lehetőséget teremt arra, hogy személyesen találkozzunk az érdeklődőkkel – fűzi hozzá Siket Lóránt–, és meg tudjuk mutatni, mit jelent a LEGO vállalati kultúrája.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan világcég vagyunk, ami a mai napig családi tulajdonban van, és rendkívül élhető, a munka és magánélet egyensúlyát tiszteletben tartó, az egyéni törekvéseknek teret adó munkahelyként működik.

Juttatás, kedvezmény

Az állásbörzén szeretnénk bemutatni a gyár működését, illetve szívesen elmondjuk majd, milyen munkalehetőségek elérhetőek nálunk, milyen szakemberekre van szükségünk és hogyan zajlik a jövőbeni munkavállalók kiválasztása. Bemutatjuk, mire számíthat az, aki úgy dönt, hogy a LEGO-gyárban szeretne dolgozni. Juttatási csomagjainkat, a nálunk elérhető kedvezményeket, programokat, egyéni fejlődési lehetőségeket nagyra tartják kollégáink.

Játszani fogunk

Szeretnénk más, közvetlenebb módon is átadni a LEGO márka lényegét: játszani fogunk. Több olyan aktivitással készülünk, amelyek során bárki kapcsolatba kerülhet a LEGO játékkal, hiszen valójában minden nap erről szól a nyíregyházi LEGO-gyárban: ösztönözzük és fejlesztjük a jövő építőit – zárja invitáló gondolatait Siket Lóránt.

- KM-NyZs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában