Helyi közélet

2017.03.31. 14:59

"Szabad Palesztinát" - Hekkertámadás érte Nyíregyháza honlapját

Nyíregyháza - Hekkertámadás érte Nyíregyháza város hivatalos honlapját péntek kora délután. A weboldal egy ideig nem volt elérhető, péntek délutántól azonban újra működik.

Nyíregyháza - Hekkertámadás érte Nyíregyháza város hivatalos honlapját péntek kora délután. A weboldal egy ideig nem volt elérhető, péntek délutántól azonban újra működik.

A weboldalt visszakapcsolták, ott ismét az önkormányzat hírei olvashatóak.

A www.nyiregyhaza.hu internetes portálra ismeretlenek többek közt egy zászlóval eltakart emberi arcot ábrázoló fotót töltöttek fel Free Palestine (Szabad Palesztinát) és a Hacked by Desert warriors (Meghekkelték a sivatagi harcosok) feliratokkal.

- MTI -


Korábban írtuk: Hekkertámadás érte Nyíregyháza város hivatalos honlapját péntek kora délután, a weboldal jelenleg nem elérhető.

Az oldalon többek közt egy zászlóval eltakart emberi arcot ábrázoló fotót lehetett látni Free Palestine (Szabad Palesztinát) és a Hacked by Desert warriors (Meghekkelték a sivatagi harcosok) feliratokkal.

A www.nyiregyhaza.hu oldal péntek délután óta nem elérhető.

- MTI -

Az érintett ügyben megkerestük a helyi önkormányzatot, ahol azt nyilatkozták, tart még a vizsgálat.


Tényi István a rendőrséghez fordult az ügyben:

Ifj. Tényi István szerkesztőségünkbe is eljuttatta:

Tisztelt Nyíregyházi Rendőrkapitányság!

Bejelentést teszek ismeretlen elkövető ellen a 2012. évi C. törvény 423. § (1) bekezdésébe ütköző és az (1) bekezdés c) pontja szerint minősülő információs rendszer vagy adat megsértése vétség gyanújával.

Tisztelettel:

ifj. Tényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában