Helyi közélet

2017.03.23. 16:18

Tetejére borult egy autó Tunyogmatolcs és Győrtelek között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Oldalára borult egy személygépkocsi csütörtök délelőtt a 471-es számú főúton Nyírgelse és Nyírbogát között. A jármű vezetőjét az ablakon keresztül a nyíradonyi hivatásos tűzoltók szabadították ki, a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Tetejére borult egy személygépkocsi csütörtökön Tunyogmatolcs és Győrtelek között. A balesetben senki nem sérült meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire visszaállították, valamint a gépkocsit áramtalanították.

Két szabadtéri tűzesethez is riasztották a tűzoltókat csütörtökön napközben.

Dombrádon ezer négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű, avar, amit a kisvárdai hivatásos tűzoltók oltottak el, míg Aranyosapátiban egy hektár területen adott feladatot a szabadtéri tűz oltása a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltóknak. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában