Helyi közélet

2017.04.11. 09:42

Oszlopot bontott egy autós Nyírlugoson - Balesetek az elmúlt 24 órában

Mérk, Nyírlugos, Tyukod - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Mérk, Nyírlugos, Tyukod - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Tyukod belterületén közlekedett 2017. április 10-én 8 óra 30 perckor kerékpárral egy 76 éves helyi lakos, aki biciklijével nekiütközött egy előtte közlekedő, forgalmi okok miatt megálló személygépkocsi oldalának. A baleset következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Mérk Édesanyák úton haladt a Hunyadi út kereszteződése felé 2017. április 10-én 5 óra 30 perc körül egy kisteherautóval közlekedő 39 éves nyírbátori férfi. Az elsődleges adatok szerint a sofőr a kereszteződésbe behajtáskor nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy védett úton közlekedő kerékpárosnak és elütötte. A baleset következtében a biciklit hajtó 38 éves mérki nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyírlugos Széchenyi téren közlekedett a Nagy utca irányába 2017. április 10-én 13 óra körül egy személygépkocsival közlekedő 63 éves nő, aki haladása során egy gépjármű előzésébe kezdett. Vele szemben közlekedett egy másik személygépkocsi, amivel, hogy elkerülje a balesetet, balra kormányozta a járművet, melynek következtében egy útpadkán lévő tartóoszlopnak ütközött. A baleset során a nő könnyű sérülést szenvedett.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában