Helyi közélet

2017.05.15. 13:05

Remek kikapcsolódás, kiváló zenel élmény

Nyíregyháza - Különleges zenei élményt ígér május 29-én 19 órától Haydn vígoperája: Az énekesnő a Vikár Sándor Zeneiskolában csendül fel, a Csokonai Színház operatársulatának előadása az MJ Produkció meghívására érkezik Nyíregyházára.

Nyíregyháza - Különleges zenei élményt ígér május 29-én 19 órától Haydn vígoperája: Az énekesnő a Vikár Sándor Zeneiskolában csendül fel, a Csokonai Színház operatársulatának előadása az MJ Produkció meghívására érkezik Nyíregyházára. A darabban Biri Gergelyt is hallhatjuk: a nyíregyházi fiatalember az idén kapja meg operaénekesi diplomáját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.

Azt mondja, aki kedveli az operát, vagy aki szeretne megismerkedni a műfajjal, annak jó szívvel ajánlja az előadást, hiszen az énekes jelenetek között prózai betétek szolgálják a cselekmény gördülékenységét, a történet könnyed és vidám, és mivel magyarul énekelnek, jól is érthető.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában