Helyi közélet

2017.06.03. 10:31

Szabó Zsófi: Természetesen visszajárunk Nyíregyházára

Nyíregyháza, Budapest, Törökbálint - <a href="/megsem-koltozik-nyiregyhazara-szabo-zsofi-hazat-vettek-torokbalinton-hajdu-peter-szomszedjai-lesznek/3451122" target="_blank">Ahogy korábban megírtuk</a>, Szabó Zsófi és férje nagy lépésre szánta el magát: megunták a Budapest és Nyíregyháza közötti ingázást, és házat vettek Törökbálinton. Mint kiderült, Zsófi álmodott is a házról, és rögtön szerelembe esett vele.

Nyíregyháza, Budapest, Törökbálint - Ahogy korábban megírtuk, Szabó Zsófi és férje nagy lépésre szánta el magát: megunták a Budapest és Nyíregyháza közötti ingázást, és házat vettek Törökbálinton. Mint kiderült, Zsófi álmodott is a házról, és rögtön szerelembe esett vele.

– Diósdon kinéztünk egy házat. Egyből beleszerettünk, én már bele is éltem magam, hogy megtaláltuk álmaink otthonát, ám élőben csalódás volt, el is keseredtem, ám a hazaúton Tükörhegy felé kanyarodtunk, ahol megláttuk ezt az épületet. Azt álmodtam még aznap éjjel, hogy veszekszem egy másik vevővel, aki a házra licitál, de végül elvitték előlünk. Szerencsére a valóságban nem így történt: másnap kora reggel telefonáltam a tulajnak, és még aznap meg is vettük. Hát ez a ház története – mesélte a Blikknek Zsófi, és hozzátette, nem volt egyszerű a döntés, a férjét uganis Nyíregyházához köti a munka és a családja: - Nagy dilemma volt, hogy Zsolt az üzleti vállalkozását adja fel, vagy én a karrieremet, de beláttuk, hogy ő könnyebben jár-kel az országban. Természetesen visszajárunk Nyíregyházára.

Zsófi nagy terveket dédelget az új házzal kapcsolatban: – Sok szoba lesz, lesz hely gyerekeknek is, de azt, hogy ennek mikor van itt az ideje, majd a jóisten dönti el.

Forrás: blikk.hu


A főváros és Nyíregyháza távolsága 245 kilométer, így aztán nem is csoda, hogy Szabó Zsófit alaposan kifárasztotta az állandó ingázás a két város között: az oda-vissza út legalább négy-öt órát jelent a kocsiban. De az ingázásnak vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában