Helyi közélet

2017.08.18. 14:27

"Hajléktalanokat és szemétkupacokat találok a Kert közi játszótéren, ott, ahol csak gyerekeknek lenne helyük"

Nyíregyháza - „Szeretném felhívni a figyelmet egy aggasztó dologra, amivel édesanyaként nap mint nap szembesülök - írja olvasónk.

Nyíregyháza - „Szeretném felhívni a figyelmet egy aggasztó dologra, amivel édesanyaként nap mint nap szembesülök - írja olvasónk.

Felháborító, hogy rendszeresen hajléktalanokat és szemétkupacokat találok a Kert közi játszótéren, ott, ahol csak gyerekeknek lenne helyük” – írta szerkesztőségünknek címzett levelében egy hűséges előfizetőnk. Felvetésére a nyíregyházi közterület-felügyelet vezetője válaszolt.

– Hetente érkezik hozzánk lakossági bejelentés az ügyben, ezért kollégáim szinte mindennap ellenőrzik a játszóteret. Amit tudunk, megteszünk, azonban a helyszíni bírság kiszabásának vagy feljelentés megtételének egyik feltétele, hogy tetten érjünk valakit szabálysértés, szabályszegés – például szemetelés, alkoholfogyasztás, kéregetés, koldulás – közben – mondta Bodrogi László. – Erre is volt már példa az említett környéken, ám általában csak figyelmeztetjük azokat, akik nem jogszerűen használják az utcabútorokat – tette hozzá a felügyeletvezető.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában