Helyi közélet

2017.08.12. 09:05

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Szakolyban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt a száraz aljnövényzet péntek délelőtt Balkányban, a Dózsa György utcában. A szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Erdő aljnövényzete kapott lángra a délutáni órákban Fábiánháza külterületén, ahol a mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Meggyulladt egy fényeslitkei telephelyen a karbantartásból visszamaradt olajsár péntek délelőtt. Az ott dolgozók két darab kézi tűzoltókészülékkel eloltották a lángokat. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a területet átvizsgálták és az utómunkálatokat végezték el. Szeméyli sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület péntek délelőtt Szakolyban, a Balkányi utcában, az épületben háztartási felszerelések és tüzifa kapott lángra. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Árokba csúszott péntek délután egy személygépkocsi az M3-as autópályán, a 268-as kilométernél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, az Őri lehajtónál. A balesetben hárman sérültek meg. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi péntek délután Szakolyban, a Balkányi úton. A szakolyi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A balesetben senki nem sérült meg, a villanyoszlop megrongálódott, a helyreállításáig 50 fogyasztási helyen szünetelt átmenetileg a szolgáltatás.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában