Helyi közélet

2017.09.19. 11:42

A szív világnapja – két helyszínen Kisvárdán

Kisvárda - Kerékpártúrára, szakmai előadásokra, bemutatókra és ingyenes szűrővizsgálatokra invitálják mindazokat, akik az idén Kisvárdán is szeretnének tenni a szívük egészségéért.

Kisvárda - Kerékpártúrára, szakmai előadásokra, bemutatókra és ingyenes szűrővizsgálatokra invitálják mindazokat, akik az idén Kisvárdán is szeretnének tenni a szívük egészségéért. A szív világnapi rendezvény szeptember 22-én lesz, ezúttal két helyszínen. A sétálóutcából indul a 10 kilométeres kerékpártúra, 13 órától a konferencia-központban kezdődnek az előadások, valamint fittball- és karate­bemutató várja az érdeklődőket, akik kipróbálhatják a TRX Cross Tréninget is. A vércukor-, vérnyomás-, koleszterinszint-, BMI- (testtömegindex-) mérésre, EKG-vizsgálatra és szemészeti szűrésre 10 és 15 óra között lesz lehetőség, de nem hiányzik a programból a gyógy­tornász tanácsadása sem, ahogy az újraélesztés szakszerű fogásait is ellesheti bárki pénteken Felső-Szabolcs fővárosában.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában