Helyi közélet

2017.12.13. 13:16

Ajándék készülék a nagyberegi rendelőnek

Nyíregyháza - A beregszászi járási Nagybereg orvosi rendelőjének dolgozói átvehették a Szent György Lovagrend Skandináviai Nagypriorátusának ajándékát: egy modern EKG-készüléket, egy csecsemőmérleget és kilenc orvosi köpenyt.

Nyíregyháza - A beregszászi járási Nagybereg orvosi rendelőjének dolgozói átvehették a Szent György Lovagrend Skandináviai Nagypriorátusának ajándékát: egy modern EKG-készüléket, egy csecsemőmérleget és kilenc orvosi köpenyt. A svédországi támogatók a lovagrend Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Priorátusát és a nyíregyházi székhelyű Beregszászért Alapítványt kérték fel az adomány eljuttatására. Kikötötték, hogy az orvosi műszerek valamelyik nagyközségbe kerüljenek a beregszászi járásban. Mivel korábban hasonló orvosi műszereket, illetve berendezéseket kapott a lovagrendtől Mezővári, Bátyú és Mezőkaszony rendelője, a választás ezúttal Nagyberegre esett. Az adományt a Sóstó–Sóstóhegyi Igrice Civil Egyesület egy lézernyomtatóval egészítette ki. Valamennyi ajándék a nagyberegi községi önkormányzat tulajdonába került, amely ingyenesen az orvosi rendelő használatára bocsátja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában