Helyi közélet

2018.02.12. 12:53

Jobbik-sajtótájékoztató: A Jobbiknak eszében sincs lebontani a kerítést

Nyíregyháza – A Jobbik továbbra is következetes álláspontot képvisel a migrációval kapcsolatban: se szegény, se gazdag, se titokban befogadott migránsra nincs szüksége Magyarországnak.

Nyíregyháza – A Jobbik továbbra is következetes álláspontot képvisel a migrációval kapcsolatban: se szegény, se gazdag, se titokban befogadott migránsra nincs szüksége Magyarországnak. Most újabb kamukampány zajlik: óriásplakáton hazudják, hogy a Jobbik elnöke lebontaná azt a kerítést, amit éppen ő szorgalmazott – kezdte hétfői sajtótájékoztatóját dr. Gyüre Csaba a Jobbik országgyűlési képviselője, majd így folytatta: – Több ezer migránst érkezett eddig Magyarországra letelepedési kötvényekkel vagy oltalmazotti minősítéssel. Jó tudni: az oltalmazotti státuszban lévő migránsokat éppúgy megilleti az egészségügyi és szociális ellátás, a családtámogatás, illetve a lakásvásárlási kedvezmény (csok), mint a magyar állampolgárokat! Mindeközben nem tudjuk, hogy kik ezek az emberek, hol élnek, mik a szándékaik. A Jobbikra vár a feladat, hogy határőrséggel megerősített kerítéssel megálljt parancsoljon a migránsoknak – fogalmazott dr. Gyüre Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában