Helyi közélet

2018.03.31. 11:55

A jövőbe tekintettek a megye ismert autós szakemberei

Nyíregyháza - Ezúttal az autókról szólt lapunk immár hagyományos szakmai fóruma.

Nyíregyháza - Ezúttal az autókról szólt lapunk immár hagyományos szakmai fóruma.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napilapja, a Kelet-Magyarország rendszeresen szervez rendhagyó szakmai kerekasztal-beszélgetést a szerkesztőségben, különböző szakterületeket érintve. Volt már téma az építőipar, a mezőgazdaság, legutóbb pedig az autóipar, autókereskedelem aktuális helyzetét jártuk körül meghívott vendégeinkkel.

Ismert és elismert szakemberek

Kezdeményezésünkkel alkalmat teremtünk arra, hogy a szakmában érintett, ismert és elismert szakemberek kötetlen formában osszák meg gondolataikat, mondják el véleményüket. Így történt ez most is, és ejtettünk szót többek között az új autók eladási adatairól, a megyei autópiaci körképről, az értékesítési módokról, a márkakereskedések fejlesztési lehetőségeiről, a szervizelési gyakorlatról és szokásokról, munkaerőgondokról, az autóipar technikai trendjeiről, új technológiák megjelenéséről, az autózási szokások várható változásáról.

Érdekes információk

Meghívott vendégeink saját tapasztalataik alapján érdekes információkkal szolgáltak, ezeket osztjuk meg olvasóinkkal autós mellékletünkben.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában