Helyi közélet

2018.03.18. 10:33

Folyamatosak a munkálatok a hó miatt megyénkben - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Folyamatosan a műszaki mentéseken dolgoznak még mindig a tűzoltóegységek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két helyen, ahol a Nyíregyházi és a Tiszavasvári Járásban adnak még feladatot az elakadt járművek mentése. Árokba csúszott egy személygépkocsi Nagycserkeszen, a Vasvári Pál utcában, míg Tiszalök és Tiszaeszlár között egy személygépkocsi hótorlasznak ütközött. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A Nyíregyházához tartozó bokortanyák közül Rókabokor, Felsősimán pedig a Major és a Hosszúháti utcák megközelítésén dolgoznak. A Nyíregyházi Városüzemeltetési Nonprofit Kft. 30 munkagéppel dolgozik a szabolcsi megyeszékhelyen.

Az áramszolgáltató munkatársai jelenleg is dolgoznak az Újfehértóhoz tartozó Molnár és a Suták tanyán, ahol több állattartó telep maradt szolgáltatás nélkül.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában