Helyi közélet

2018.03.28. 09:30

Revolution Dance Cup – immár hatodszor

Tiszavasvári - Több száz táncos gyűlik össze Tiszavasváriban április 7-én és 8-án, hogy megküzdjenek a Tavaszi Kupákért: hetvenkét kategóriában mérik össze tudásukat a versenyzők, az érdeklődők közel négyszáz produkciót láthatnak a két nap alatt.

Tiszavasvári - Több száz táncos gyűlik össze Tiszavasváriban április 7-én és 8-án, hogy megküzdjenek a Tavaszi Kupákért: hetvenkét kategóriában mérik össze tudásukat a versenyzők, az érdeklődők közel négyszáz produkciót láthatnak a két nap alatt. Az ország 42 városából érkeznek a résztvevők a megmérettetésre, amelyen összesen 94 egyesület vesz részt, a hazai táncosok mellett román, ukrán, szlovák és szerb versenyzőket is láthatunk. A verseny a tavasz jegyében telik, a hangulat is ezt idézi. A jókedvről nem csak a táncosok gondoskodnak: az arcfestőnek minden bizonnyal a kicsik örülnek majd, a nézők között húsvéti tojások és apró ajándékok találnak gazdára. Ez a verseny már a 6., a népszerűsége pedig töretlen, így garantált szórakozást ígér.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában