Helyi közélet

2018.04.08. 17:20

"A szülővárosommal, az országgal szemben nem tehetem meg, hogy nem voksolok"

Vásárosnamény - 16 óra 15 perckor kopogtattunk be a vásárosnaményi 4. számú szavazókör (melyet a helyi református templom melletti iskola egyik termében alakítottak ki) ajtaján.

Vásárosnamény - 16 óra 15 perckor kopogtattunk be a vásárosnaményi 4. számú szavazókör (melyet a helyi református templom melletti iskola egyik termében alakítottak ki) ajtaján.

Sánta Csilla Tamarától, a szavazatszámláló bizottság elnökhelyettesétől megtudtuk: addig 433-an éltek szavazati jogukkal. Semmiféle fennakadás nem nehezítette vagy lassította a voksolást - tette hozzá.

Pásztor Mariann fejében egy pillanatra sem fordult meg, hogy ne szavazzon.

- A szülővárosommal, az országgal szemben nem tehetem meg, hogy nem voksolok, eddig is minden alkalommal éltem a szabad választás jogával. Úgy vélem, a gyermekeinkre is gondolnunk kell, mikor szavazunk. Bízom benne, szavazatommal segítem az általam preferált pártot - fogalmazott a helyi család- és gyermekjóléti szolgálatnál dolgozó Pásztor Mariann, aki a beszélgetést egy Teréz anyától kölcsönzött gondolattal zárta: "tudom, hogy egy csepp vagyok a tengerben, de enélkül a csepp nélkül sekélyebb lenne a tenger".

Dóri Gabriella testvérével, Zsolttal érkezett a szavazóhelyiségbe. A voksolás után elmondták: nem kellett sorban állni, két perc volt az egész.

- Legutóbb nem tudtam voksolni, most sikerült megoldanom, hogy itt legyek - mondta lapunknak Zsolt. Testvére, Gabriella hozzátette: számára evidens az, hogy szavaz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában