Helyi közélet

2018.04.24. 09:07

A válogató jól ment, de a döntő még hátra van

Mátészalka - Negyvenketten álltak színpadra az idei Szatmár Hangja könnyűzenei énekverseny első részében.

Mátészalka - Negyvenketten álltak színpadra az idei Szatmár Hangja könnyűzenei énekverseny első részében.

Az idén hetedik alkalommal hirdette meg a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház a Szatmár Hangja elnevezésű könnyűzenei énekversenyt. A kiírás szerint a tizenharmadik életévüket betöltött énekesek jelentkezését várták a szervezők.

Kilencen a döntőben

Ebben az évben is nagy volt az érdeklődés, a megye és a térség több településéről összesen negyvenketten álltak színpadra. A zenei produkciókat a Budapestről és Nyíregyházáról érkező, valamint a helyi szaktekintélyekből álló zsűri bírálta múlt csütörtökön. A válogatóról kilenc versenyző jutott a döntőbe, amit hatalmas show keretében, nézőközönség előtt rendeznek meg április 26-án, csütörtökön 19 órától a mátészalkai kulturális központ színháztermében.

A gálán találkozhatnak Keresztes Ildikóval. Az Artisjus- és eMeRTon-díjas énekesnő amellett, hogy az ítészek tagja lesz, énekelni fog a csengeri Lingura Diánával, akivel a Sztárban Sztár meg egy kicsiben együtt szerepeltek.

Fellép továbbá a 2015-ös nyertes, a mátészalkai Kertes Fruzsina, a tavalyi győztes, Lingura Tibor, Mikes Zsüliett, a mátészalkai Szcéna Színházi Műhely tanulója, aki ebben az évben bekerült a Madách Színház két előadásába, de az est folyamán táncával szórakoztatja a közönséget a városi Latin Dance Studio két táncosa, Cservenyák Gábor és Hollósi Brigitta.

KM


A döntőbe jutottak

Al-Hamati Leila (Kisvárda)

Czérna Kornélia (Jéke)

Docsa Dóra (Debrecen)

Kálmándi Fanni (Őr)

Márföldi Életke (Nyíregyháza)

Nagy Adrián (Tiszavasvári)

Páll Gréta (Mátészalka)

Petranics Vanda (Kisvárda)

Viktor Anna (Mátészalka)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában