Helyi közélet

2018.04.27. 12:45

Ittasan vezetett a tiszateleki sofőr - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást két 19 éves paszabi lakos ellen. A férfiak 2018. április 26-án Tiszabercel és Paszab települések között a Tisza folyónál engedély nélkül halásztak, akiket a halőr tetten ért. A rendőrök a bejelentést követően a két férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 26-án elfogtak egy 14 éves nyírbátori fiút, aki több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 26-án a megyeszékhelyen ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 26 éves tiszateleki férfit. Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrkapitányságra előállították. A 26 éves férfivel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Az ellenőrzés során megállapították azt is, hogy a sofőrt a Kisvárdai Járásbíróság, valamint a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában