Helyi közélet

2018.04.08. 16:35

Túl az ötven százalékon

Nyíregyháza – Délelőtt nagyon sokan voltak, és egész nap folyamatosan érkeznek a választók, három óra után a megjelent 492 szavazóval túljutottunk az 50 százalékos részvételi arányon – összegezte érdeklődésünkre az örökösföldi lévő 63. számú szavazókör szavazatszámláló bizottságának elnöke.

Nyíregyháza – Délelőtt nagyon sokan voltak, és egész nap folyamatosan érkeznek a választók, három óra után a megjelent 492 szavazóval túljutottunk az 50 százalékos részvételi arányon – összegezte érdeklődésünkre az örökösföldi lévő 63. számú szavazókör szavazatszámláló bizottságának elnöke. Kovács Lászlótól megtudtuk azt is, hogy rendben, zavartalanul teltek a szavazás órái, egyetlen választó kért rontás miatt új szavazólapot, fél négy körül a beérkezett igények alapján pedig a bizottság tagjai elindultak a mozgóurnákkal is. – Délután várunk még sok szavazót, de a tapasztalatok szerint 6 és 7 óra között is jönnek még – tette hozzá a bizottsági elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában