Helyi közélet

2018.04.13. 10:17

Vezetéstől eltiltva furikáztak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 12-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 48 éves buji sofőrt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon vettek őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrsének munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy 34 éves vásárosnaményi férfit. A rendőrök a sofőrt a 41-es számú főúton vonták intézkedés alá, melynek során kiderült, hogy a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában