Helyi közélet

2018.05.24. 13:41

A legnagyobb halakért jutalom jár a versenyen

Levelek - Maratoni hosszúságú, 128 órás horgászverseny vár azokra a csapatokra, amelyek beneveztek az I. Leveleki Halcatraz Kupa elnevezésű horgászversenyre.

Levelek - Maratoni hosszúságú, 128 órás horgászverseny vár azokra a csapatokra, amelyek beneveztek az I. Leveleki Halcatraz Kupa elnevezésű horgászversenyre. Öt ország 25 csapata igyekszik majd bizonyítani ügyességét és tudását a Leveleki-víztározónál május 27-étől június 2-áig. A versenyzők a partról horgásznak majd, és a békés halak kifogása lesz a céljuk. Az eredményhirdetéskor pénzjutalmak és értékes tárgyak találnak gazdára, de azért is érdemes küzdeniük a résztvevőknek, mert egy-egy nap legnagyobb hala is pénzjutalmat ér. Aki pedig a verseny legnagyobb halát fogja, az a személy az élmény mellett százezer forinttal is gazdagabb lesz. A szervezők, hogy óvják a halakat, a kifogott amurokat és a 10 kilogramm feletti pontyokat az azonnali mérlegelés után már engedik is vissza a vízbe. A szakmabelieket és a civil érdeklődőket szívesen fogadják a csapatok és a szervezők, azonban a verseny ideje alatt teljes horgászati tilalom lép életbe.

A verseny június 2-án befejeződik, és a sporthorgászok ismét megszállhatják a víztározót. A szigeteken elkészültek a 4-6 fős faházak, sportjeggyel lehet azokat igénybe venni 3 vagy 7 napra. A civilizációtól elzárt, vadregényes helyen hódolhatnak a szenvedélyüknek a horgászok, akik azonban nem szeretnének lemaradni a labdarúgó-világbajnokságról, a szigeteken is követhetik az eseményeket a televíziónak köszönhetően.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában