Helyi közélet

2018.05.25. 10:05

Fél lábbal még a stúdióban, teljes szívvel a koncerteken

Nyíregyháza - A Radar hamarosan befejezi negyedik lemezét, melynek dalaiból péntek este ízelítőt adnak.

Nyíregyháza - A Radar hamarosan befejezi negyedik lemezét, melynek dalaiból péntek este ízelítőt adnak.

A megyeszékhelyen is bemutatja készülőfélben lévő új lemezének dalait a kisvárdai Radar zenekar. A P.MOBIL együttessel „egy húron pendülve” tartanak közös koncertet a fiúk a megyeszékhely egyik népszerű szórakozóhelyén.

Nyár végén

– A stúdiómunkálatok utolsó fázisában járunk, büszkék vagyunk arra, hogy önerőből immár a negyedik lemezünket is sikerült elkészítenünk, ami egyébként az eddigi legjobbnak ígérkezik. Sosem volt, napjainkban sem könnyű a rockegyüttesek élete. Egyedüli támogatónk a közönség, illetve azoknak a szórakozóhelyeknek, rendezvényeknek a szervezői, akik meghívnak minket koncertezni. Mint mindig, ma este héttől a nyíregyházi Móricz kertben, majd júliusban a kisvárdai Lesz Feszten és a tuzséri kastélyban is igyekszünk majd ezt egy-egy, százszázalékosan pezsgő hangulatú fellépéssel meghálálni – nyilatkozta Mák István, az együttes frontembere, hozzátéve: a legújabb, s egyben legütősebb Radar-korongot várhatóan nyár végén vehetik a kezükbe a rajongók.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában