Helyi közélet

2018.05.14. 13:44

Harmincöt év, egy emberöltő

Nyírtelek - Nyírteleken, a Top Gun Club-ban ünnepelte 35. születésnapját nemrégiben a Nyírteleki Asszonykórus Egyesület.

Nyírtelek - Nyírteleken, a Top Gun Club-ban ünnepelte 35. születésnapját nemrégiben a Nyírteleki Asszonykórus Egyesület. A családias rendezvényen először a házigazda, Nagy László üdvözölte az egyesület elnökét, tagjait, szponzorait és a meghívott vendégeket. Beszédében kiemelte: az énekkar tagjai kitartással, lemondással, sok-sok munkával járó próbáit a fellépések eredményei kárpótolták. Egy emberöltőnyi korszak örömei, bánatai, munkája, sikerei egységes, szilárd közösséggé formálták a civil közösséget. A népdal-népzene, a népi értékek iránti vonzalom öröklött tulajdonságként jelenik meg az egyesület tagjainál. Ennek felépítéséhez csaknem egy élet munkája kellett, s ezt az értéket mindenképpen meg kell őrizni. A házigazdától minden tag DVD-t kapott, a régi fotók és mozgóképek látványa, a közös emlékek felidézése mindenki szemébe könnyet csalt.

- Dankóné Szóláth Zsuzsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában