Helyi közélet

2018.05.19. 15:08

Rendőrkézen a tolvaj, aki egy nyíregyházi ékszerboltból lopott a társával

Nyíregyháza, Hajdúböszörmény - Gyűrűket lopott el egy nyíregyházi ékszerboltból, a rendőrök elfogták.

Nyíregyháza, Hajdúböszörmény - Gyűrűket lopott el egy nyíregyházi ékszerboltból, a rendőrök elfogták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki négy aranygyűrűt tulajdonított el egy nyíregyházi ékszerüzletből 2018. május 14-én. A feltételezett elkövetőről, valamint társáról, akivel a nyomozás adatai szerint együtt tartózkodtak az üzlet környékén, több biztonsági kamera is felvételt rögzített. A rendőrség az elkövetők azonosítása és mielőbbi elfogása érdekében felhívást tett közzé honlapján, amely két napon belül eredményre vezetett. Hatósági jelzés érkezett az egyik elkövető jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai az eljáró nyomozó hatóságtól kapott információk alapján, hajdúböszörményi lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves szerb állampolgárt. A nyíregyházi rendőrök a külföldi férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök az intézkedés alatt a Schengeni Információs Rendszer adatai alapján azt is megállapították, hogy a külföldi férfi ellen körözés van érvényben, amit az osztrák hatóság rendelt el. A rendőrség felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3865929"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában