Helyi közélet

2018.07.06. 11:19

Baleset biciklis szemtanúját keresi a rendőrség

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15060/835/2018. bűnügyi számon közúti baleset okozása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján egy zöld színű Suzuki Ignis típusú személygépkocsi közlekedett Nyírbátor belvárosának irányába 2018. június 29-én 5 óra 10 perckor. Vele szemben egy fehér színű Mercedes típusú kisbusz közlekedett, amely az Árpád úton, egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban az előtte haladó kerékpáros előzésébe kezdett és áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol neki ütközött a Suzuki Ignis típusú jármű oldalának.

A rendőrség keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú kerékpárost, akit a fehér színű Mercedes típusú gépkocsi előzött a baleset bekövetkezéskor. Kérjük, hogy jelentkezzenek azok, akik a kerékpáros kilétére vonatkozóan, valamint a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában