Helyi közélet

2018.07.22. 16:37

Volt induló, aki fogás híján nem is mérlegelt

Apagy - Negyven órán keresztül áztatták a damilt, várták a halak kapását azok a csapatok, amelyek beneveztek az Apagyi Horgászegyesület elmúlt hétvégén megrendezett versenyére.

Apagy - Negyven órán keresztül áztatták a damilt, várták a halak kapását azok a csapatok, amelyek beneveztek az Apagyi Horgászegyesület elmúlt hétvégén megrendezett versenyére. Mint a szervezőktől megtudtuk, a „szokásos” módon ért véget a megmérettetés: akik dobogósok lettek, azok szép eredményeket tudtak felmutatni, viszont volt olyan csapat is, amely fogás híján nem mérlegelt.

A legnagyobb hal Kondás Ferenc horgára akadt. Az amur súlya 12,70 kg volt. A harmadik helyet a Novák Carp Team csapata szerezte meg 50,05 kg hallal.

A negyedik helyezett csapat mért hala 49,80 kg volt, tehát csak 25 dekagrammal maradtak le a dobogóról. Második helyezett a Csonka Zoltán, Sárvári Lajos és Lévai József alkotta csapat lett 137,65 kg hallal. A dobogó legfelső fokát a Dudás Balázs, Medve Péter felállással induló csapat foglalta el, ők 156,05 kg halat fogtak. Egyébként a versenyen mérlegelt összes hal súlya 593,70 kg volt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában