Helyi közélet

2018.08.28. 13:42

Keresik! Eltette az áruházban felejtett pénztárcát

Nyíregyháza - Az érkerti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Nyíregyháza - Az érkerti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse 15010/2988/2018. bűnügyi számon jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A jelenlegi adatok szerint egy eddig ismeretlen nő 2018. július 9-én 14 óra körül egy nyíregyházi áruházban eltulajdonította egy vásárló pulton felejtett pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és személyes okmányaival együtt.

A feltételezett elkövetőről képfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú nőt, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsén (Nyíregyháza, Damjanich utca 4-6. szám), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában