Helyi közélet

2018.09.04. 16:24

Kedden is a vihar utáni károk miatt riasztották a tűzoltókat Kisvárdán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két nagyméretű fa az úttestre dőlt kedden reggel Kisvárdán, a Török utcában. A város hivatásos tűzoltói láncfűrésszel és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Szintén Kisvárdán a Petőfi utcában kerítésre és garázsra dőlt fák eltávolításánál dolgoztak a tűzoltók, míg Mátészalkán, az Ipari út egyik telephelyén egy melléképületre szakadt fa eltávolítása adott feladatot a város hivatásos tűzoltóinak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagy mennyiségű esővíz eltávolításához kérték az egyik kisvárdai közintézménynél a tűzoltók segítségét a délelőtti órákban a Szent László utcában, ahol berendezési tárgyakat veszélyeztette a víz, itt motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Hulladéktároló körül az összehordott szemét gyulladt meg kedden délután Tiszavasváriban, az Erdő utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


[related-post post_id="3972078"]

[related-post post_id="3971921"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában