Helyi közélet

2018.12.07. 13:43

Holttestet találtak a székelyi buszvárónál

Székely - Az alig több mint ezer lelkes község felbolydult méhkashoz hasonlított péntek reggel.

Székely - Az alig több mint ezer lelkes község felbolydult méhkashoz hasonlított péntek reggel. Futótűzként terjedt a hír: állítólag kihűlés okozta a 60 év körüli férfi halálát, akire a székelyi buszvárónál találtak rá. Azonnal értesítették a mentőket, és a rendőrök is megérkeztek a Kapitány utcára.

– Munkatársaink megállapították a halál beálltát, amit a feltételezések szerint kihűlés idézett elő – jelentette ki Kiss Fruzsina, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

A helyiek elbeszélései szerint az elhunyt személy előző nap zárásig alkoholt fogyasztott a közeli vendéglátóipari egységben, és onnan már nem ért haza, a háza előtt összeroskadva találtak rá.

– A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel – közölte dr. Fedor Rita r. őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában