Helyi közélet

2019.01.03. 08:55

Aktívan jelen vannak Nyírbátor életében

Nyírbátor - Programokban és eredményekben gazdag évet zárt a bátori értelmiségiek egyesülete.

Nyírbátor - Programokban és eredményekben gazdag évet zárt a bátori értelmiségiek egyesülete.

A városi fények felkapcsolása, adventi gyertyagyújtások, mikuláslátogatás, vendéglátás a Bátori karácsonyon… És ezek csak az utóbbi hetek programjai, amelyeken részt vett, szerepet vállalt a Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete Nyírbátor.

Természetesen már az évzáró rendezvényünk is a karácsony jegyében zajlott, vendégünk volt Román Demeterné Magdika, a megyei nyugdíjas szövetség elnöke, a NYOSZ alelnöke, Badics Ildikó, településünk jegyzője, Máté Antal polgármester és Kovács Lajos, a városfejlesztő cég ügyvezetője. Az ünnepi műsort tagjainkon kívül a Nyitnikék tagóvoda „gyermekei” tették felejthetetlenné, a színvonalas produkció mellett ötletes ajándékkal leptek meg bennünket. A Micimackó és Cinege tán­c­csoportokat Böszörményi Barnabásné, Cséke Dóra és Bába Anita óvónők készítették fel.

Áldozatos munkát végeztek

A disznótoros ebéd után dr. Sztanojevné Kiss Erzsébetet 70., Csadó Tibornét 80. születésnapja alkalmából köszöntöttük. A tagságunk egészét dicséret illeti az egész évi áldozatos munkáért, Balogh Antónia, Berettyán Gáborné, Fodor Béláné, Szarka Lászlóné és Tóth István ajándékot kaptak elismerésül. A hangulatfelelősünk Pásztor István volt.

- Tóth Árpádné egyesületi elnök, Nyírbátor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában