Helyi közélet

2019.01.10. 08:00

Árokba csúszott egy nyergesvontató pótkocsija Gávavencsellőn - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szerdán három kéménytűzhöz riasztották Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóit. Tuzséron a Diófás úton, Tiszaszalkán a Váci Mihály utcában, Nyírbogdányban a Királykert utcában lakóház kéményében a lerakódott korom égett. A záhonyi, a mátészalkai és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó részek eltávolítását majd az épületek átszellőztetését végezték el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nyírpazonyban az Árpád utcában, kazánházban tárolt fa gyulladt meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosság a tüzet eloltotta, az egységek utómunkálatokat végeztek. Személyi sérülés nem történt.

A födémszerkezete égett egy nyolcvan négyzetméteres családi háznak Vaján a Kossuth utcában szerda éjszaka. A tűz a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tetőszerkezetre nem terjedt át. A baktalórántházi és a mátészalkai hivatásos tűzoltók a tetőhéjazatot megbontották és a tüzet kettő vízsugárral és kéziszerszámok segítségével eloltották. A lakóház konyhájában a födém beszakadt, így az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott életvitelszerűen élő négy ember lakosságvédelmi intézkedés keretén belül rokonoknál került elhelyezésre. A tűzeset során senki sem sérült meg.

Árokba csúszott egy nyergesvontató pótkocsija Gávavencsellőn a Petőfi és a Hatház utcák kereszteződésében szerdán. A jármű forgalmi akadályt képezett, amelyet a nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a gávavencsellői önkéntes tűzoltók tűzoltó daru segítségével szüntettek meg. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában