Helyi közélet

2019.01.22. 08:25

Több baleset is történt hétfőn - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 21-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 21-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Több műszaki mentésnél avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói hétfőn.

Kocsordon az Árpád utcában korlátnak, majd egy kerítésnek ütközött egy kisbusz hétfő hajnalban. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik áramtalanították a járművet, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A buszon összesen 21 ember utazott, a mentőszolgálat 5 főt kórházba szállított megfigyelésre.

Penyigén egy menetrend szerint közlekedő busz csúszott árokba és közúti akadályt képezett.

Kocsordon az Árpád utcában egy személygépkocsi és egy autószállító tréler ütközött. A mátészalkai hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést mindkét esetben, akik áramtalanították a járműveket, majd a megszüntették a közúti akadályt.

Nyírcsászáriban is árokba csúszott egy személygépkocsi, amely közúti akadályt képezett. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Vásárosnaményban egy iskola alagsorában elhelyezett kávéautomata füstölt hétfőn. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt az intézmény vezetője áramtalanította az épületet, így a füstölést megszüntette. A beavatkozók a füsttel telítődött épület szellőztetését végezték el. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában