Helyi közélet

2019.03.28. 14:46

Buli buli hátán: ismét érdemes rápörögni a hétvégére

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak a hétvégén a megyeszékhelyen és környékén?

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak a hétvégén a megyeszékhelyen és környékén?

Március 29., péntek

21 óra: Street Beats Night az X Caféban

A megyeszékhely szívében lévő klub péntek éjjel R’n’B-től és hiphoptól lesz hangos.

21 óra: Lmen Prala a Rúzs Bárban

Az este házigazdája PéGé, és először lép színpadra a nagykállói klubban Lmen Prala.

Polgári nevén Grósz Bence a Börzsönyben, Vámosmikolán tevékenykedik több mint egy évtizede, amiben volt egy ötéves kihagyás. Ezalatt nem rögzített felvételeket, inkább csak az otthoni gyakorlások voltak előtérben. Aztán 2016-ban újult erővel visszatért, nagyon egyedi flow-t és nem mindennapi hangzásvilágot magával hozva. Akik nem zárkóznak el az újhullámos trapzenéktől, azok grátiszként élvezhetik, hogy magyar nyelven is egyre több ilyen produkció lát napvilágot, s nem is akármilyen minőségben.

22 óra: Magyar buli a Barbizonban

Egy éjszaka, amikor csak hazai slágerekre pörög a tömeg a Szódaház utcában.

22 óra: Jobbra húzlak Tinderen

A Twerk It Budapest, vagyis a #fenékrázás elnökei ismét Nyíregyházára érkeznek egy éjszakára, hogy elhozzák a legperzselőbb R’n’B & twerk & reggeaton, meg persze a legpörgősebb magyar ütemeket.

A bulit picit megbolondítják egy face to face tinderezéssel, így az Absolut 2.0-ban is bejöhet nyerő match. A bejáratnál érdemes a tervekhez illő piros, sárga vagy zöld karkötőt kérni.

23 óra: Last Night ZIG Bál Afterparty

Egy éjszaka a nyíregyházi Club Hollywoodban, amiről évtizedekkel később is beugranak majd a középiskolás évek. A zrínyisek nyitott afterére tizenhat éven felülieket várnak. Belépés csak elegáns öltözetben.

Március 30., szombat

19 óra: Három koncert a Club Hollywoodban

Tavaszi turnéra indult a Rómeó Vérzik zenekar, egyik állomása pedig a nyíregyházi klub. A rockersrácok nem egyedül jönnek, velük tart a Xenon és az Éhenkórászok is.

21 óra: Trash Party az X Caféban

Backstreet Boys, Spice Girls, ’N Sync… Régen menő volt, most meg ultragáz?

Pont ezeket a rég nem hallott dalokat fogják leporolni a nyíregyházi szórakozóhelyen. Ha már unod az elcsépelt retró slágereket, a kilencvenes és kétezres évek TOP számaira lazulhatsz.

21 óra: A Nyughatatlan Nyíregyházán

A Nyughatatlan az ötvenes évekbeli rock and roll egyik hazai népszerűsítője, valamint Johnny Cash zenéjének és színpadi örökségének magyar tolmácsa.

Kilenc év alatt négy lemezt adtak ki, a saját dalaikban érződik a Rock & Roll szeretete, és minden ritmusjegyben megtalálható a Johnny Cash iránti rajongás. A Chloé New Yorkban a legendás Cash-dalokat, saját szerzeményeket és rockabilly-­feldolgozásokat fognak előadni.

22 óra: Girl Power – csajok a csúcson

A nyírlugosi Főnix Bárban szombat éjjel a lányok lesznek a főszerepben. A lemezjátszók mögött a szórakozóhely állandó rezidense, Kevin Johnson diktálja az ütemet.

22 óra: Kozmix a házban!

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb hazai formációja, a Kozmix lesz a sztárvendég szombat éjjel a Barbizonban.

A Kozmix Magyarország első olyan együttese, amely a kilencvenes évek elején-közepén meglehetősen nagy népszerűségnek örvendő happy hardcore és rave stílusokat játszotta. Korábban emiatt a magyar Scooternek hívták őket, de későbbi számaikkal el tudtak rugaszkodni ettől a sztereotípiától, és könnyedebb, frissebb dalokat is írnak. A Kozmix 1995-ben alakult, és triónak indult. Hozso az 5let, Lala pedig a New Times zenekarban zenélt. Vitaminnal közösen megalapították az együttest, amelyből később Vitamin átigazolt a Happy Gangbe. Az igazi áttörést a Gyöngyhajú lány feldolgozása jelentette. Ahogy telt az idő, úgy lett a Kozmix is egyre dallamosabb, természetesen megőrizve az alapkoncepciót. A Kozmix a házban című nagylemezük bemutatókoncertjén (1998. december 4., Petőfi Csarnok) már zenekarral léptek fel. Azóta is, ha tehetik, minden koncertjükön törekednek az élő zenélésre.

22 óra: Girls Nite Out a Club Passion-ben

Mátészalkára érkezik a legcsajosabb bulisorozat – nem csak csajoknak, de tuti csajokkal. A lemezjátszóknál belevaló dj-lányok, Nia Even és Nikita pörgetnek.

22 óra: Szatmári és Jucus a Mamma Miában

A nyíregyházi bulikomplexum három termében háromféle zenei stílussal várja a szórakozni vágyókat Geczó, Sögő és Viktor.

Természetesen a sztárfellépőkről sem feledkeztek meg ezen a hétvégén sem: érkezik Dj. Szatmári és Jucus.

22 óra: Dream World Fest Tiszateleken

A Club Pegazus bulifelelősei ezúttal is kitettek magukért, a környék legmenőbb lineup-ját dobták össze.

Szombat éjjel a tiszateleki ­klubban a legjobb magyar lemezlovasok sorakoznak fel: jön Darwin, Noise Walkers, Blackjack, Don Panda, Newl, Petrényi és Henry. A mulatós teraszon sem unatkoznak majd a műfaj szerelmesei, hiszen Zelenák Krisztián húzza nekik a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik