Helyi közélet

2019.03.21. 15:45

Ez a radarkép szinte hihetetlen... Mi röpködött ma ilyen útvonalon Nyíregyháza felett?

Nyíregyháza - <a href="/titokzatos-repulogep-bukkant-fel-nyiregyhaza-folott/4177617">Szerdán egy titokzatos repülő radarképe tartotta lázban a nyíregyháziakat</a>, amiről aztán kiderült, hogy egy oktatógép. Ám a Levadászva most olyan radarképet publikált, amit első ránézésre el se hinne az ember...

Nyíregyháza - Szerdán egy titokzatos repülő radarképe tartotta lázban a nyíregyháziakat, amiről aztán kiderült, hogy egy oktatógép. Ám a Levadászva most olyan radarképet publikált, amit első ránézésre el se hinne az ember...

Kaptunk egy radarképet Hornyák Máté Levadászva tagunktól - írta a Levadászva szerkesztője. - Ezt a gépet Nyíregyházán még nem sikerült lefotóznunk, így számomra egyelőre ismeretlen, de reméljük, erről a gépről is megtudjuk, hogy milyen okból repült ilyen útvonalon.

A megoldás sem váratott sokáig magára.

Semmi titok, ortofotókat készítenek - írta egy kommentelő, egy másik olvasó pedig megerősítette, hogy légi térképészetről van szó, ez magyarázza a különös alakzatot.

Forrás: Levadászva


[related-post post_id="4177617"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában