Hő, szigetelés

2019.06.12. 17:34

Komfortosabb lett a Gárdonyi

Folytatódik az önkormányzati épületek energetikai korszerűsítési projektje.

Melegen ajánlott program volt a szerdai hőségben dr. Ulrich Attila alpolgármesternek, hogy meggyőződjön egyebek mellett a Gárdonyi-iskola hőszigeteléséről.

– Az önkormányzati épületek energetikai korszerűsítését összesen 627,227 millió forintos támogatási összegből hajtják végre a kivitelezők, ebből a Gárdonyira bruttó 118 millió forint jutott. Meggyőződhettem arról, hogy állnak a külső hőszigetelési munkálatok. A szerződés szerinti kivitelezési határidő augusztus 8-a – említette dr. Ulrich Attila a helyszíni szemle után.

Ákli Istvánné, a Bem József Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagintézményének tagintézményvezetője kalauzolta: – A közel 40 éve átadott épületre ráfért a felújítás. A hőszigetelés mellett megújult a fűtésrendszer és napelemeket is telepítenek. Költséghatékonyabb lesz az üzemeltetés.

Ugyanebben a projektben újul meg az Albérlők Háza, az ÉVISZ, a Sója Miklós Görögkatolikus Általános Iskola és az Éjjeli Menedékhely is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában