Új váltja a régit

2019.06.24. 17:21

Új számlaszámra kell utalni az előfizetési díjat

Tisztelt Előfizetőnk! Tájékoztatjuk, hogy cégünk, az Inform Média Lapkiadó Kft. Takarékbank Zrt.-nél vezetett bankszámlaszámai 2019. május 1-től – a pénzintézet átalakulása miatt – megváltoztak.

Amennyiben Ön az előfizetési díjat átutalással egyenlíti ki, kérjük, hogy mostantól már cégünk új bankszámlájára teljesítse azt. Az új bankszámlaszám: 50440016-10014499. Kérjük, hogy a banki utalásnál ne felejtse el az ügyfélkódot vagy a bizonylatszámot feltüntetni a közlemény rovatban.

Új váltja a régit

Az Inform Média Lapkiadó Kft. régi bankszámlaszáma 2019. június 30-ig él, az ebben az időszakban a régi bankszámlára beérkező utalásokat a bank automatikusan továbbítja az új számlaszámra. A 2019. május 1-jét követően kiállított előfizetési számlákon már az új bankszámlaszámot tüntettük fel!

Hívják a munkatársunkat!

Amennyiben a fenti változások módosításához további dokumentumokra lenne szükségük, kérjük, hogy haladéktalanul jelezzék munkatársunknak a +36 (42) 999-111 telefonszámon. Reméljük, hogy ezzel a rajtunk kívül álló okok miatt szükséges változtatással minimális kényelmetlenséget okozunk Önöknek, és a jövőben is előfizetőink között üdvözölhetjük!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában