Választás

2019.07.01. 15:06

Az ellenzék közös jelöltje Nyíregyházán Jeszenszki András

Sajtótájékoztató keretében mutatta be Lövei Csaba önkormányzati képviselő hétfőn a pártok és civil szervezetek által létrehozott Szövetségben Nyíregyházáért közös polgármester-jelöltjét.

A Demokratikus Koalíció, a Függetlenek Egyesülete, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az LMP, az MSZP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Momentum és a Párbeszéd Magyarországért Párt közös jelöltje Jeszenszki András lett, aki kijelentette: a szövetség valamennyi résztvevője a város és az itt élők érdekeit tartja a legfontosabbnak. Elhangzott, hogy a jövőben együtt folytatják, illetve valósítják meg azokat a célokat, amelyekre egy reális és végrehajtható programot dolgoztak ki.

Jeszenszki András megígérte, csapatának tagjait még a választások előtt bemutatja. Szavainak mindjárt nyomatékot is adott, és bemutatta az alpolgármester jelöltet, Lengyel Mátét, aki szerint Nyíregyházán minden társadalmi réteg nyertes lehet, ha mellettük voksolnak. A következő hetekben a programjuk mellett az önkormányzati képviselőjelöltekkel is megismerkedhetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában