Szövetségben Nyíregyházáért

2019.07.19. 15:40

„Csakis a csapatmunka tehet sikeressé egy városrészt”

„Felelősséget vállalva az itt élőkért egy évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a nyíregyházi önkormányzati választásokon minden egyéni körzetben egy közös jelöltet indítunk.”

– A nyolc szervezet a 1-es számú önkormányzati egyéni választókerületbe egyhangúlag az évtizedek óta Nyíregyházán élő Hajdú Nándort ajánlja – nyitotta meg a pénteki sajtótájékoztatót Póka Imre, a Függetlenek Egyesülete elnöke, önkormányzati képviselő. Hajdú Nándor többek között arról beszélt: a közös munkában hisz, ezért a szomszédos választókörzetek képviselőivel szoros együttműködést tervez, ugyanis csakis a csapatmunka tehet sikeressé egy városrészt, miközben az ott élők mindennapjait segítik. Kiemelte: olyan képviselő szeretne lenni, aki mindenki számára elérhető, és aki mindig ráébreszti az embereket: a lakókörnyezet olyan, mint a lakásunk, mindig akad tennivaló, hogy komfortosabbá, biztonságosabbá és nyugodtabbá tegyük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában