Szövetségben Nyíregyházáért

2019.07.18. 15:11

Erősítené a szociális hálót

Felelősséget érezve a nyíregyháziakért úgy döntöttünk, hogy az idei önkormányzati választáson Nyíregyháza valamennyi választókörzetében egy közös jelöltet indítunk a kormánypárti aspiránssal szemben – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Jeszenszki András, a szövetség polgármester-jelöltje, aki ezúttal a 8. körzet jelöltjét, dr. Újhelyi Jánost ajánlotta a választók figyelmébe.

– Tősgyökeres nyíregyházi, elkötelezett lokálpatrióta, aki háziorvosként negyven éve szolgálja az itt élőket és aki az egészséges életmód fontosságáról nemcsak beszél, de személyes példával is elöl jár – mondta. – Jól ismerem a városban élőket, látom a fejlődést, de látom az árnyoldalakat: a szociálisan rászoruló réteg mindennapjait is. Háziorvosként csak bizonyos korlátok között tudok nekik segíteni, a képviselő-testület tagjaként viszont erre több lehetőségem lenne. Meg van a kidolgozott programunk arra, hogy olyan erősre szőjük a szociális hálót, hogy senki ne eshessen ki rajta – tette hozzá dr. Újhelyi János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában