Jobbik sajtótájékoztató

2019.09.26. 16:32

Az ellenzéki vezetésű településeknek sincs mitől félniük

– A kormányoldal kommunikációja akár úgy is olvasható, hogy azok a települések, amelyek nem a Fidesz-KDNP jelöltjeit juttatják a polgármesteri székbe az októberi helyhatósági választásokon, „lehúzhatják a rolót”, kétségessé válhat hozzáférésük a fejlesztési forrásokhoz – osztotta meg pártja és saját aggályait, illetve jövőt érintő feltételezéseit nyíregyházi sajtótájékoztatóján Balczó Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője.

– A választók riogatása nem több üres szavaknál. Jó példa erre a Jobbik által vezetett Ózd, de felhozható Törökszentmiklós is, nem beszélve az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városáról, Szegedről – szólt elismerően a sor végén egy szocialista városvezetésről a jobbikos honatya. A jövőben kilátásba helyezett uniós forrásokat csak úgy kaphatja meg Magyarország, ha jogszerűen, átlátható módon használja fel azokat – vélekedett erről Balczó Zoltán. Lengyel Máté nyíregyházi önkormányzati képviselő pedig arról beszélt, hogy a gazdaságélénkítő beruházásoknak elsősorban nem a multicégek, hanem a helyi mikro-, kis- és középvállalkozások érdekeit kellene szolgálnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában