Mi Hazánk Mozgalom

2019.09.25. 15:04

Megyénkben is indít jelölteket a Mi Hazánk Mozgalom

A tavaly augusztusban alapított, nemzeti értékeket képviselő Mi Hazánk Mozgalom elsőként az EP-választáson mérettette meg magát, október 13-án pedig a helyhatósági választásokon kínál „harmadik utat” megyei és nyíregyházi listaállítással mindazoknak, akik nem kérnek se a jelenlegi fideszes, se azt megelőző szocialista-liberális politikai vezetésből – kezdte szerdai, nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Fülöp Erik, a párt országgyűlési képviselőcsoportjának vezetőhelyettese.

– A megyei önkormányzatba is szeretnénk bekerülni, illetve Nyíregyháza több választókörzetében indítunk jelölteket. Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi vezetéshez hasonlóan, a balliberális vezetéssel megalakult ellenzéki szövetség sem lenne alkalmas a megyeszékhely megfelelő irányítására. Országosan közel 40 polgármesterjelöltet és több mint 1000 képviselőjelöltet állított a Mi Hazánk, amelynek taglétszáma, tábora is dinamikusan növekszik. Sikeresen szerepelve az őszi önkormányzati választásokon, majd tovább erősödve, a 2022-es országgyűlési voksoláson megkerülhetetlen kormányzati tényező lehetünk – tette hozzá dr. Fülöp Erik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában