Egyre többen látták

2019.10.22. 08:27

Gyűlnek a szemtanúk – Visszatért a tarpai farkasember?

Idén októberben is arra biztatjuk olvasóinkat, hogy lepjenek meg minket kísértetsztorikkal. Ezúttal Gergelyiugornyáról futott be egy hátborzongató beszámoló, aminek különlegessége, hogy egy régi-régi ismerősünk, a tarpai, avagy a beregi farkasember bukkan fel benne...

Forrás: Illusztráció

Tarpai farkasember gyorstalpaló:

A beregi farkasemberről először tavaly ősszel értesültünk, amikor is egyik olvasónk egy különös kutyaszerű lényről írt nekünk, amivel az erdőben futott össze, amikor kocsmázásból tartott haza Vásárosnaményból Gergelyiugornyára hajnali háromkor.

„A mobilomba applikált zseblámpát tartottam magam elé. Amit annak fényében láttam az minden volt, csak nem kutya. Pedig elsőre egy nagy, fekete bundás kutyának gondoltam, ami a hátsó lábain kuporog. Láttam a hegyes füleit...”írta akkor olvasónk.

Voltaképp pár óra sem telt el a cikk megjelenése után, máris kaptunk egy újabb beszámolót. Olvasónk autója lerobbant Tarpa környékén, ekkor találkozott a riasztó teremtménnyel:

„A közeli erdő fái között mozgást láttam, és mikor odavilágítottam, egy különös alakot láttam. Egy túl méretes kutyának láttam, de mikor megmozdult, olyan volt, mint valami tigris egy természetfilmből. Mikor rám nézett, megrémültem és bepattantam a kocsiba. Kilépett a fák közül, beleszimatolt a levegőbe, miközben a két hátsó lábára állt. Mint valami zsákmányát figyelő medve.”írta.

Új szemtanú

Következzen akkor a friss élménybeszámoló. Tamás nevű olvasónk írt Gergelyiugornyáról, találkozása a lénnyel igen hasonló, mint az első levél, amit kaptunk.

Egy péntek este épp hazafelé tartottam egyedül gyalog az Ugornya melletti sétálón. Hajnali 2-3 óra lehetett, amikor egyszer csak a mellettem lévő bokor elkezdett furcsán mozogni. Először állatra vagy emberre gondoltam, de valami más bujkált abban a bokorban... Nem hittem a szememnek, amikor egyszer csak kiugrott elém... Nagy, szőrös, idegenszerű lény volt. Amikor meglátott és felvette a szemkontaktust, azt hittem ott helyben megáll a szívem. Nem hittem a szememnek! Elő akartam venni a telefonom, hogy legalább legyen valamiféle bizonyítékom erről a találkozásról, de mire előhalásztam, a szőrös lény már eltűnt. Nem hiszem, hogy jelmez lett volna, megismertem volna. Csak arra tudok gondolni, hogy egy farkasemberrel találkoztam aznap éjjel... És nem, egy csepp alkoholt sem fogyasztottam előtte.

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában