Nyíregyháza

2019.12.06. 08:50

A blogoldal durva hitelrontást követett el

Sajnálatos fagyhalál történt a belvárosban december 1-jén, és az eset kapcsán egy álhíroldalon rágalmaztak és rossz hírét keltették a nyíregyházi közterület-felügyelet munkatársainak – kaptuk a hírt Nyíregyháza sajtószolgálatától.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A felügyelet vezetője szerint ez több mint felháborító, hiszen ők azok, akik óvják a segítségre szoruló embereket, teával, takaróval látják el, mellette maradnak, amíg a krízisszolgálat megérkezik, és mentőt hívnak, ha arra szükség van.

November 30-án és december 1-jén a közterület-felügyelet munkatársai nem voltak szolgálatban, de a belvárosban lévő térfigyelő kamerák felvételei alapján rekonstruálhatók az események. A rágalmazás és rossz hír keltése miatt pedig feljelentést tesznek. Mivel az érintett álhírt terjesztő blogoldal nem sajtótermék, az oldalnak nincs impresszuma, így egyelőre nem megállapítható, hogy ki készíti a tartalmait.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában