Baktalórántháza

2020.07.18. 09:44

A megyei szakemberek munkáját is elismerték

Az országos szövetség küldöttgyűlésén megyei szakembereket is díjaztak.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség a baktalórántházi Fenyves Szállodában tartotta tisztújító küldöttgyűlését, az eseményen pedig, amellett, hogy újra­választották az eddigi elnököt, Krivács Andrást és az elnökséget, elismeréseket is átadtak.

A szövetség megyei szervezetének elnöki tisztségét korábban betöltő Kovács Mihályné elnöki dicséretet kapott, Nagy János pedig a Gasztronómiáért érdemérmet vehette át.

Fontos mérföldkő

– Húsz éve vagyok a szakmában, így jól tudom, hogy a vendéglátással foglalkozók számára az a legnagyobb el­ismerés, ha azt közvetlenül, azoktól kapjuk, akikért dolgozunk, de természete­sen nagyon jólesik, ha a szakmai szövetség is figyel ránk és egy-egy díjjal jelzi: jól ­vé­gezzük a munkánkat – mondta lapunknak Nagy János.

Nagy János

Hosszú éveken át koktélokkal foglalkozott, de nemcsak keverte a finom italokat, oktatta is a fiatal bártendernemzedéket. Most a Magyar Talléros Rendezvényházban dolgozik, és azt mondja, ez egy fontos mérföldkő az életében.

– A rendezvények lebonyolításáért felelek, üzletkötői feladataim is vannak, és bár nem tudtam teljesen elszakadni a mixerkedéstől, ma már nem töltöm az egész éjszakát a vendégek között, mint ahogy azt tettem hosszú éveken át.

– Szeretem, amit csinálok, alázattal állok hozzá, és mivel ahogy az étel- és italkínálat, úgy az esküvők lebonyolítása is folyamatosan változik, fejlődik. Ezzel lépést kell tartani, meg kell felelni a vendégek igényeinek és elvárásainak, miközben egy kicsit előttük is kell járni. Ez komoly kihívás, de szívesen csinálom, a most kapott díj pedig megerősítést ad – tette hozzá Nagy János.

SZA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában