Szabolcs-Szatmár-Bereg

2020.08.21. 12:28

Bulikalauz: ezekre érdemes rápörögni a hosszú hétvégén

Ezen a hétvégén sem kell lemondanunk a zenei élményekről, egymást érik a bulik és a koncertek.

Augusztus 21., péntek

21 óra: Élő zenés buli. A nyíregyházi Noxban Hidegkuti Levente szolgáltatja a talpalávalót.

21.30: Tisza Party. A dombrádi Tisza-part hatodik alkalommal ad otthont egy emble­matikus nyári fesztiválnak, a Tisza Partynak. A háromnapos rendezvény záróestéjét Rácz Gergő élő koncertje nyitja, majd DJ Vass Attila hamisítatlan retro afterrel búcsúzik. Péntek este Kocsis Janika zenél a Csárdában.

21.30: Moody Blues Night. A nyíregyházi Unicum Pubban péntek este a blueszenéé a főszerep. Pila és barátai most sem okoznak csalódást, így akinek kedves a műfaj, annak ott a helye a koncerten.

22 óra: Rock the City. A Mamma Miába érkezik Budapest legmenőbb lemezlovasa. A nyíregyházi szórakozóhely sztárvendége a szerelemdoktor, Béres Attila, azaz DR BRS lesz, aki természetesen nem egyedül áll színpadra, zenész barátai kiléte azonban legyen meglepetés. Az biztos, hogy kiderül, hol van az a lány, és megidézik a perzselő tűzvarázslót. Mindeközben a nagyteremben egész éjszaka a legforróbb latin és reggaeton­zenék, míg a kisteremben a legnagyobb mai slágerek szólnak. A buli 18 pluszos, a házigazdák: Fenyvesi és Sögö.

22 óra: Retro Night Csengerben. A Blues Stone Clubban Kevin Johnson a kilencvenes és kétezres évek legnagyobb hazai és külföldi slágereit adagolja.

22 óra: Nagykoncert a Barbizonban. A nyíregyházi szórakozóhely sztárfellépője a BSW, a zenekar élő koncertet ad a Barbizon szabadtéri színpadán. Rezidens: Mindcontrol, MattG és Mess.

22 óra: Fényes éjszakák I. A mátészalkai Club Passionben pénteken nem csak a húszéveseké a világ – egész este a legjobb retró dalok pörögnek.

Augusztus 22., szombat

20 óra: Lost in Music. A nyíregyházi Móricz Kertben szám szerint a negyedik Sunset Partyra hívják a szabadtéri szórakozás, a forró éjszakák, a hideg italok és az elektronikus tánczene kedvelőit. Az eddig megszokott zenei stílusok ezúttal kellemes funky-val és lépegetős nu-discóval egészülnek ki. Beugró nincs, de a létszám korlátozott, így érdemes időben érkezni.

20.30: Rúzsa Magdi-koncert. A Tokaj Feszti­válkatlanban lép színpadra zenekarával Rúzsa Magdi. Az énekesnő pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé, többszörös arany- és platinalemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa, a 2007-es Eurovíziós Dalfesztivál 9. helyezettje és szerzői különdíjasa volt. Legnagyobb slágerei: 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa és a Hazatalálsz, 2020-ban a Lesz, ahogy lesz című dalok. Februárban harmadszor adott dupla telt házas koncertet a Budapest Arénában.

21 óra: Hosszú hétvégi megborulás. A gergelyiugornyai hétvégék mindig emlékezetesek... A Malibu Beach Clubban a nyár egyik leghúzósabb buliját prezentálják szombaton. A diszkósátorban Belasco zenél, de beugrik néhány dalra az AK26 is. A mulatós teraszon eközben Ignácz Márkó gondoskodik arról, hogy egy percre se tudjanak leülni a vendégek.

22 óra: Showtime a Barbizonban. Ismét felszökik a szombati esti láz a Szódaház utcában, de az este hangulatfelelőse, DJ Mess csak rátesz egy lapáttal. Elő a táncos cipőkkel, indul a parti!

22 óra: Fényes éjszakák II. A szalkai Club Passionben DJ Tekk adagolja a ritmust, de érkezik Lévai és Burai is.

22.30: Wannabe. Merengtél már azon, hogy hová lett a kilencvenes évek lüktető ritmusa, merre foszlott szét az az utánozhatatlanul rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje: a nyíregyházi Absolut 2.0 elhozza az éjszakát, amikor meglódul a múlt, felpezsdül a ritmus és mindenki elalél a dallamgyönyörtől. Pop, csillám és szabadság DJ Daniel Dash irányításával. Belépés csak 18 éven felülieknek.

Ezek is érdekelhetik