rendhagyó esküvő

2020.08.28. 18:33

Kardok alatt vonult a pár Nyíregyházán (fotók)

Nem mindennapi látványban lehetett része a sétáló utcában járóknak pénteken.

Fotó: Máté János

Kivont kardok a népes vendégsereg között: ez a látvány fogadta mindazokat, akik péntek délután a Zrínyi Ilona utcán sétáltak. Szerencsére nem történt semmi baj, és egy örömteli esemény miatt álltak sorfalat az egyenruhások a nyíregyházi házasságkötő terem előtt: munkatársuknak, a börtönőr Majoros Ádámnak tisztelegtek, aki feleségül vette szerelmét, a pszichológus Szedlár Vanesszát.

Tervezik a jövőt

Ádám percekkel azután, hogy kimondta a boldogító igent, arra is szakított időt, hogy lapunknak is meséljen egy kicsit. Az ifjú férj és arája négy éve alkotnak egy párt, és szerelmük kezdete is lakodalomhoz kötődik.

Ádám ugyanis amellett, hogy börtönőr, esküvői fotózással is foglalkozik, és éppen egy pár legszebb napját örökítette meg, amikor a vendégek között megismerte Vanesszát.

A látványos, kivont kardokkal és tisztelgésekkel még emlékezetesebbé tett polgári szertartás után a friss házasok családtagjaikkal és barátaikkal tovább indultak a hajnalig tartó mulatozás színhelyére. Ádám és Vanessza a jövőben csupa olyan dolgot tervez, amire egy újdonsült férjtől és feleségtől számíthatunk: közös otthont és gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában