Mi Hazánk Mozgalom

2021.03.05. 14:53

Bemutatták az első jelöltet

„Politikatörténeti jelentőségű nap a mai, amikor az alapítása óta első országgyűlési választására készülő Mi Hazánk Mozgalom bemutatja Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjét dr. Horváth Attila személyében” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján dr. Apáti István, a párt alelnöke.

Bemutatkozásában dr. Horváth Attila sebész-onkológus elmondta, Nyíregyházán nőtt fel, a megyeszékhelyen dolgozik orvosként, így lokálpatriótának vallja magát.

„Mindig nemzeti konzervatívnak tartottam magamat. A Mi Hazánk Mozgalom az elkövetkező országgyűlési választáson nem fog egy vonalba állni eszmei ellenfeleivel. Eljött az idő, hogy egy új nemzeti vonal fejlődjön ki, amely ha a Parlamentbe kerül, egy reális, nemzeti, a kisemberek érdekérvényesítését felvállaló erővé válhat. Ebben szeretném támogatni a Mi Hazánk Mozgalmat” – jelentette ki a képviselőjelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában