Nyírbátor

2021.05.17. 16:45

Élményekre váltanák az összegyűlt kupakokat

Az egyesület célja, hogy a környezetvédelmet is segítve jótékonyságra, összefogásra buzdítsa a városlakókat.

Km

A kupakokból kívánságokat szeretnének valóra váltani | Fotó: Bakos Zsolt

Az Élményekkel teli Nyírbátorért Család-Barát Egyesület életében fontos nap volt a szombati, és nem csak azért, mert a családok napját ünnepelhették együtt, hanem azért is, mert kupakgyűjtő szívet helyeztek el a városban.

Társadalmi összefogás

Az egyesület célja, hogy a környezetvédelmet is segítve jótékonyságra, összefogásra buzdítsa a városlakókat. A segítőkész közösség fontosságát hirdetik, a gyűjtő beszerzése és elhelyezése is széles társadalmi összefogás eredményeként valósulhatott meg Nyírbátorban.

A kupakokból kívánságokat szeretnének valóra váltani | Fotó: Bakos Zsolt

A szombati eseményen jelen volt dr. Simon Miklós térségi képviselő is, aki örömmel csatlakozott a nemes ügyhöz, és támogatásáról biztosította a kezdeményezést. Az egyesület vezetése megköszönte a támogatóknak a felajánlásokat, a szabadidejükből erre áldozott időt, energiát. Elhangzott: további összefogásra van szükség, hiszen indul a gyűjtés, aminek a célja az élményadományozás.

Járjanak nyitott szívvel!

Kívánságokat szeretnének valóra váltani, élményt szeretnének ajándékozni. Nemcsak a gyűjtésben kérik a közösség együttműködését, hanem abban is, hogy járjanak nyitott szemmel és nyitott szívvel. Arra biztatnak mindenkit, hogy küldjék el kívánságaikat, ajándékozási szándékukat az egyesületnek. Indokolják meg röviden, kit, miért és milyen élménnyel lepnének meg. Ők várják a megkereséseket, és igyekeznek minél többet megvalósítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában