II. Tiszai Challenge

2021.07.29. 18:49

Nem verseny, inkább kihívás

A tíz kilométeres távot mindenki a maga tempójában teljesítheti a II. Tiszai Challenge-en.

KM

Másodszor rendezik meg a folyó gávavencsellői szakaszán a Tiszai Challenge-et. A szervezők ezúttal is hangsúlyozzák: a tíz kilométeres nyílt vízi úszás nem verseny, hanem kihívás, amit kajakok, kenuk, csónakok, SUP-ok kíséretében teljesítenek az indulók. Ki-ki a maga tempójában csoroghat le a Tiszán Tiszaberceltől egészen Balsáig, a lényeg a mozgás és a felhőtlen kikapcsolódás.

A Tiszai Challenge Facebook-oldalon található a link, amire kattintva regisztrálhatnak mindazok, akik nem akarnak kimaradni az augusztus 7-ei vizes mókából. Az esemény 9 órakor regisztrációval kezdődik, a kihívás résztvevői a megnyitó után 10 óra körül rajtolnak el.

Sztárfellépők és retró buli

Míg az úszók teljesítik a távot, a parton kézművessátor, vidámpark, játszósarok, finom ételek és szórakoztató programok segítenek lerövidíteni a várakozással töltött órákat. De aki csak kikapcsolódni szeretne, az sem fog csalódni, hiszen délután egytől a Tüneth együttes, majd a Nap zenekar lép színpadra. Őket követi Badár Sándor, s mire a humorista mindenkit megnevettet, az úszók is megtörülköznek, hogy már együtt bulizzanak Tóth Andival, Csordás Tibivel, Ricóval és Miss Mooddal, a Tortugával és a Boney M-es Sheyla Bonnickkal egészen este kilencig. Természetesen ezután sem kell hazaindulni, sőt, nem is érdemes, mert 21 órakor hamisítatlan retró parti kezdődik, a lemezjátszók mögött Hajnal Guszti garantálja a kiváló hangulatot.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában