élménysuli

2021.09.22. 08:18

Kisfilmet is láthattak az iskolák megújulásáról

A vendégeket fogadó Élménysuli is látványos változáson ment át a nyári hónapokban.

KM

Mint minden oktatási intézményben, így szeptember elsején a nyíregyházi székhelyű Esélytér Intézményfenntartó iskoláiban is megkezdődött az oktató-nevelő munka. A nyíregyházi központhoz tartozó alsó- és középfokú iskolák az ország több pontján találhatók, ezért a vezetőik részére a tanévnyitó értekezletet a napokban rendezték meg a nyírbátori Élménysuliban.

Felújítás, átalakítás

A megbeszélésre érkeztek igazgatók többek között Miskolcról, Debrecenből és Vásárosnaményból is. A vendégek először egy kisfilmet láthattak az Esélytér intézményeinek megújulásáról, valamint a házigazda iskola életéről.

A vendégeket fogadó Élménysuli is látványos változáson ment át a nyári hónapokban, számos átalakítás, szépítés, felújítás történt, hogy a szeptemberi tanévkezdésre minden a legnagyobb rendben várhassa az 1–8. osztályos tanulókat és a pedagógusokat. A kisfilmek megtekintése után az idei tanév időszerű oktatási-nevelési kérdéseit, a tervezett feladatokat vitatták meg a tanácskozás résztvevői.

Módszertani találkozók

Az intézményvezetők beszámoltak a 2021/2022-es tanév beindításának tapasztalatairól, valamint felvázolták, hogy az új tanévben milyen célokat szeretnének megvalósítani, milyen programokkal kívánják a tanulói közösség életét gazdagítani.

Az Esélytér Intézményfenntartó felajánlotta a pedagógusoknak, hogy igény esetén a hatékonyabb munka érdekében szakmai és módszertani találkozókat is kész szervezni a jövőben a munkatársaknak.

Borítókép: A konferencia résztvevőinek egy csoportja | Fotó: Esélytér

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában